• Verhuur

  foto verhuur

  Tanja Brandon biedt jonge en beginnende musici de beste mogelijkheid een instrument te huren. Een collectie van de fijnste kwaliteit violen, altviolen en celli, in alle maten, staat hiervoor ter beschikking. Deze instrumenten worden door Tanja Brandon zelf speelklaar gemaakt, hetgeen garandeert dat alles optimaal functioneert. Het huurinstrument wordt geleverd met strijkstok en kist. Bij het afhalen van het instrument wordt het huurcontract afgesloten en betaald voor een jaar. Bij tussentijdse beeindiging wordt er restitutie verleend. Het enige dat u zelf hoeft te doen, is het instrument verzekeren. Zo loop u geen enkel risico! Tanja Brandon heeft hiervoor informatie klaar liggen.
  Bij de aankoop van het huurinstrument of een ander instrument uit de collectie, zal een gunstige korting gegeven worden. Dit is een huurkoop systeem, waarbij u dus spaart voor een eigen instrument, terwijl u huurt!


  Let op!
  Tegenwoordig zijn er op internet vele vioolhuur bedrijven actief. Dit zijn veelal fabrieksinstrumenten uit China die direct verhuurd worden, zonder dat de instrumenten daadwerkelijk speelklaar gemaakt worden. Een kam en een set snaren op een viool betekent nog niet dat het instrument naar behoeven functioneert. Juist voor beginnende musici is het belangrijk dat zij een goed klinkend en werkend instrument in handen krijgen, aangezien het speelplezier anders snel vergaat.


  Speciaal voor de barokmusici is het mogelijk om een barokviool of barokaltviool te huren. Deze instrumenten zijn voorzien van darmsnaren, een fraai barokstaartstuk en baroktoets.